Summa sidvisningar

Välkommen till Hobby-hoppan!

Titta in, jag hoppas jag ger nån lite inspiration, ideér och glädje
Skratt och lite allvar, hobby, jobb och fritid i en salig röra :)

måndag 1 april 2013

Byrå söker gott hem

Blir långt mellan gångerna man kommer till skott för att skriva. Det gäller ju att ha nåt att skriva om också och vårvintern är alltid "seg". Inte mycket som händer och sker, annat än att försöka vara utomhus i det soliga vädret så mycket man hinner och orkar. Ja, och så växthusjobb förståss.
Ett härligt väder har vi ju fått över påsk, lite kallt, men hellre det bara solen får lysa.
En klaffbyrå fick jag iallafall färdig innan påsk och den söker nu ett nytt hem. Så är nån intresserad så hojta till! :)


  Byrån är  ljusgrå in i "klaffrummet" och texten mörkgrå.Fick också tillbringa skärtorsdagen i blomaffären med tillverkning av blombuketter. Och vad kan vara en bättre början på påsken än att laborera med dessa underbara påsk o vårfärger?! Underbart!!


2 kommentarer:

 1. Hej,
  Du har en väldigt fin blogg och en hel del pyssel på den! Det skulle vara roligt om du kom med i den nya samlingsbloggen Pyssel Platsen. Där kan man både ge och få inspiration. Dessutom får din blogg mera synlighet. Klicka in på: http://pysselplatsen.blogspot.com för att läsa mer om hur du blir medlem.

  Ha en bra dag!
  Pyssel Platsen

  SvaraRadera
 2. Hej och tusen tack för det! :) Jo jag går väldigt gärna med, så kul att hitta andras pysselhörnor och få inspiration! :) Jag har följt instruktionerna och hoppas att jag gjort rätt! Ha de gött!

  SvaraRadera