Summa sidvisningar

Välkommen till Hobby-hoppan!

Titta in, jag hoppas jag ger nån lite inspiration, ideér och glädje
Skratt och lite allvar, hobby, jobb och fritid i en salig röra :)

söndag 21 april 2013

Vår i luften och lätta fötter :)

En skön helg! Med sol, värme och nya glada vårskor blev det en fröjd att ränna utmed vägen:)
Lördagsmorgon lade vi iväg till Jyväskylä för att kolla in husvagnar och bilar på Jyväs caravan som hade öppet hus dagar. Det var ju kul, men blev iallafall en besvikelse, vi hade trott att det skulle vara mycket större än det var. Nåja, en middag på Rosso med kycklingpasta med pesto plåstrade om det missnöjet:)
Vi tog också en runda genom köpcentret där, hade ju tänkt mej en vårjacka i samma glada färg som skorna, för nu är man så förhääärdat trött på svart och grått så man vill nästan börja gråta när man kollar in jackorna i hallen,,,huuuva!
Nej fram med färg, vitt och fräscht så man blir glad ända ner i tårna!!!
Hittade ingen jacka dessvärre men till min lycka hittade jag en på Zalando idag... ("låt inte din fru hitta Zalando" :)))) och beställde med en gång. Tyvärr står det ingen längd på kläderna på deras sida, hade varit bra att veta, men det går ju att byta om det visar sej opassligt.

Vilka fina, glada prommisskor du har mamma! :)

Söndagen ägnades åt en långprommis för Mimmi och min del medan polarn ligger i feber och hostar, sen blev det även lugnt för min del, om det är en inbillad föraning om flunsan eller verklig lär väl visa sej.
Mitt lilla pyssel denna vecka är inte mycket efter dom två senaste veckornas "servettrally" men jag kunde iallafall inte hålla fingrarna i styr när jag städade undan alla servetter jag hade släpat fram.
Kom på att jag hade köpt decoupage lim en gång och blev sugen på att testa det. Har aldrig gjort det förr, så jag var lite osäker på hur man gör, hur mycket lim som fodras och hur många gånger man ska stryka på limmet efteråt. Men om man inte börjar så lär man sej inget så jag satsade på en gammal ljuslykta och ett sprucket vinglas. Nåja, lyktan blev ju ditåt eftersom det var plana ytor. Glaset var en värre femma som ser rätt bra ut från ena sidan,,,men sämre från skarvsidan :) Duger bra i mitt ros sovrum på sommarstugan :)
                                                               


               Ha en skön vårvecka !                                              


2 kommentarer:

  1. Vi säljer till och med rosa jackor (fniss) .Kul att jag hittade din blogg kände igen dig genast ,men har inte sluppit att kommentera när du har ordverifiering jag var utestängd från den i flera månader men efter 20 klagomål hos blogger fungerar det igen .Så många fina saker du gör,kram Nette

    SvaraRadera
  2. Tack för dee! :) Och så synd att jag hunnit beställa min rosa jacka redan,hihi:) Nu börjar jag se rosa jackor överallt, tidigare när jag letat har jag inte hittat en enda :) Kram o skön vår till dej!

    SvaraRadera