Summa sidvisningar

Välkommen till Hobby-hoppan!

Titta in, jag hoppas jag ger nån lite inspiration, ideér och glädje
Skratt och lite allvar, hobby, jobb och fritid i en salig röra :)

söndag 22 juli 2012

YYTERI,,,,aaahhh:)

Under årens lopp har det ju blivit en och annan tripp till Yyteri i Björneborg, men ändå blir jag lika "chockartad" överraskad och glad varje gång vi kommer dit.
Dynerna, den milsvida stranden och "södernkänslan". Nästan lite overkligt om man tänker att det ligger endast en timmes bilväg bort.
Bara så härligt!!
Lade iallafall märke till att stället i övrigt, hotell, stugor och området borde få en "make over". Tidens tand har satt sina spår både här och där och underhållet är kanske inte det som det borde vara. Antar att dom inte lägger ner onödigt med pengar på sånt, folk kommer ju iallafall, men det brukar förr eller senare visa sej i lägre besökarsiffror. Får hoppas att dom tar tag i det.
Annars rent och snyggt, alltid lika trevligt att "lägga till" husvagnen, hoppa i bikinin och lunka iväg till beachen och så den traditionella pizzan som vi hämtar till vagnen på kvällen.
Minisemester då den är som bäst:)
Jazzen i Pori orkade vi tyvärr inte med så länge, hade ju siktat in mig på Aaron Neville, men dagsplaneringen blev lite fel, for in för tidigt och orkade inte med att vandra i timtal. Så det blev en tidig hemfärd, tillbaka till husvagnens lugn och ro.2 kommentarer:

  1. jasså the one and only Alfons kom mie å! Hahahah..

    SvaraRadera
  2. Of course, my forever soulmate Alfons är alltid med:)))

    SvaraRadera