Summa sidvisningar

Välkommen till Hobby-hoppan!

Titta in, jag hoppas jag ger nån lite inspiration, ideér och glädje
Skratt och lite allvar, hobby, jobb och fritid i en salig röra :)

måndag 5 november 2012

Qvinnofest och sånt...

har senaste vecka bjudit på!
Veckan började med en mindre rolig tandutdragning,,yäck, men den dagen avslutades i Vörå där vi avlämnade Sofia rosen så den slutade iallafall bra:)
Sofia fick komma till ett nytt, fräscht och fint hem, med trevliga och snälla "föräldrar" :) Nya "mamman" ville ha henne bredvid sängen så hon skulle vakna lycklig varje morgon! Kan man få ett vackrare tack som "konstnär" än det!?!?
Det är ju det man vill locka fram med varje sak man gör,,,en lycka och glädje för en annan människa! Så nöjd är jag och överygad att hon hittade sitt rätta hem. Satt som en smäck framför en röd fondvägg, som om hon var menad att finnas där:)
Resten av veckan gick i skitjobbet i växthuset,,men nu e de KLART!!! Semester med andra ord, eller semester från det jobbet iallafall..skööönt!!!
Fick börja semestern med en jättelyckad Qvinnofest i gamla stationshuset i Närpes i sällskap med vännerna Stina och Nina och ett hundratal andra goa kvinns.
Stationshuset lyste i ett varmt sken då vi kom, ljuslyktor i alla former och kulörer, jättebuketter med rosor och blommor mötte oss redan i foajén. Man drog en lycklig suck redan innan man hunnit in i "salen". Sååå fint och mysigt arrangörtjejerna hade gjort det!!
Synd att jag inte hade min "riktiga" kamera med, för där fanns verkligen mycket man önskar man hade haft på bild med sej hem i minnet. Men glömsk och tankspridd som man är, så tänkte jag att det kanske var bäst att lämna dyrgripen hemma..
Fint dukade bord,  där var och en av oss fick en ros med "egen text". Allt så genomtänkt och vackert!
Och maten sen!!! Ujuj,,,ett överflöd med bara godsaker, så alltså att gummorna njöt!!! Kaffe, chokladtårta, konjak och likör avslutade middagen och man var fullkomligt nöjd!
Fin underhållning med sång o musik, tävlingar och så lite dans på slutrakan... :) o mera konjak...mohhaa!!
Söndagen var kanske inte lika rolig,,men kvällen var absolut värd en mindre pigg söndag:)      
                                            
           "Min ros"! Och den kvällen var man verkligen omgiven av dom som gav positiv energi!

                                              
                                                    Stinas ros...

                                               och Ninas ros.

                    och en liten del av all blomsterprakt för kvällen :) Ljuuuvligt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar