Summa sidvisningar

Välkommen till Hobby-hoppan!

Titta in, jag hoppas jag ger nån lite inspiration, ideér och glädje
Skratt och lite allvar, hobby, jobb och fritid i en salig röra :)

måndag 14 januari 2013

San Augustin...

Äntligen fick jag nån pli på min dator..och på min blogg!!
Blev ett väldans långt uppehåll, men eftersom det inte gått att få in foton på det vanliga viset så tappar man ju liksom gnistan...iiiinge kul!!!
Nu har lappisen fått tillbringa nån dag hos datordoktorn så den kom hem betydligt snabbare och på bättre humör, men fortfarande så krånglade fotonedladdningen. Då testade jag google chrome och vips funkade det!!
Julen och nyår har gått och inget har ju blivit memorerat i bloggen av det men nu får jag åtminstone in foton från vår semesterresa och syrrans födelsedag ner i Cararia, San Augustin.
2 härliga veckor med sol, prommisar, mat, mat, mat, dryck och mat... :)och lite bussturer.
Visst e livet härligt när det enda bekymret för dagen är var och vad man ska äta lunch och middag?!?! :)
Lägenheten städad, sängen bäddad och disken diskad när man kommer hem...ojoj, vilken lyx!!
Vårt lilla söta lägenhetshotell var ju inte de lyxigaste iofs. men charmigt och litet, och vi trivdes ypperligt. Vi tackar ödmjukt den glada och trevliga personalen på Las Gavias!
Nyårsafton hade vi beställt nyårssupé  på restaurang Tutti Frutti i köpcentret,,,det var bara sådär..hmm, ingen höjdare tyvärr!
Före tolvslaget gick vi över till ett hotell nere vid havet och satt på deras stora terrass och såg raketskjutningen i Ingles på första parkett. Min kamera gick het, tog säkert 100 foton av det vackra, varav några blev riktigt fina!
En vecka fick vi vänta tills födelsedagsbarnet anlände,,,och när hon äntligen kom fick hon influensan, stackaren! Men vi hann iallafall fira henne, med kaffe på säng..trodde vi, hon satt redan på sin blombalkong med kaffe och macka, så där fick vi inte till nån överraskning! :) Champagenfrukost blev det iallafall och kvällen tillbringade vi på en restaurang med världens godaste cour de filé provencale...gott som tusan!! Gott vin, champagne och efterrätt och våra magar och munnar var mätta och belåtna.
Innan syrran stupade hann vi också med en busstur till Puerto de Mogan, ett sånt mysigt och underbart ställe för en mys och blomälskare!!! Dit åker jag nästa gång! Bussresan dit var iofs. ingen "höjdare" för en med höjdskräck,,huuuva, dessa spagettivägar som stupar rätt ner i havet, fyfyfyfyfyy!!!
Summa sumarum, var det fina dagar, förutom då att syrran blev sjuk, men det är sånt man bara får ta, inget man kan göra nåt åt iallafall.
                       
                                         Vår första kväll, ljum och bara så vacker!!Nyårsafton med fyrverkerier mot Ingles                                         En dag i Mogan, underbar blomsterprakt!!!                                                                  USCH!!!!!!!                                                       Vid "vårat hus" :)
                                             och taget från syrrans frodiga balkong

                            På väg ut för födelsedagsmiddag                                                       

                                                      Systrarna i blosterprakten :)


                                      Sista morgonen på vår lilla gård, tack och hasta la vista!!!

1 kommentar: