Summa sidvisningar

Välkommen till Hobby-hoppan!

Titta in, jag hoppas jag ger nån lite inspiration, ideér och glädje
Skratt och lite allvar, hobby, jobb och fritid i en salig röra :)

söndag 26 februari 2012

En härlig dag på Stenforsen:)

Kanonlördag!! :)
 Började med en liten loppisrunda i Yttermark med Theresa och Cecilia. Naturligtvis slank det ner några "fynd", inte så många, bara liiite...
Efter en fikapaus med gott, hembakt bröd intog jag sovrummet...för väggmålning! Tillbringade nån timme med en guldsol och text medan värdinnan klubbade ihjäl en oxe i köket och värden eldade kannibalgrytan...Så lite nervös var man ju där i sängkammarn!!! :)
Men det visade sej bli en helt makalöst god 3- rätters och en precis passligt varm badtunna för en skön stund efter maten! Underbart!

Tror inte jag varit sådär proppmätt på evigheter men ändå hittade jag lite ork för en dans med söta Cecilia, som nog orkade, trots att hon redan varit på dansträning och sen ett kalas,,(puuh, var tar dom sin energi)   och en bowling-match på tv-spel avklarade vi också, så några kalorier brann väl bort iallafall.
 Och avslutade med ett härligt avslappnat bad i tunnan. God mat, skratt, prat, dans och en nedvarvning i badtunnan....som sagt, en kanonlördag!!:)) Tack-kram till er goa vänner för det!!!


stjärnorna på Slottet intar en makalöst god middag!:) Trattis-soppa med smördegs/ostbröd...

varmrätt med mandelpotatis/västerbottenost bakelser, baconlindad köttrullader, sallad och rödbetor med pinjenötter.
och en helt makalöst god efterrätt la sej som bomull på den redan överfulla maginehållet!!:)
 dancingtime...än e inte gumman döö!!:))Ligga under stjärnhimmeln, i minus 5, varmt vatten och i trevligt sällskap...bara gööttt!!!:)en sol blir till och en text som ska påminna om det viktigaste innan sovdags!!:) ska målas en gång till.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar