Summa sidvisningar

Välkommen till Hobby-hoppan!

Titta in, jag hoppas jag ger nån lite inspiration, ideér och glädje
Skratt och lite allvar, hobby, jobb och fritid i en salig röra :)

måndag 13 februari 2012

Blogg-byte..

Det blev att flytta från www.liliane.papper.fi för vi kom inte riktigt sams längre. Lika bra att lämna det sjunkande skeppet medan tid är...
Inte roligt förståss, för det första ville jag ha alla mina "bebisar" samlade på ett ställe, alla recept och alla foton och dels är det jobbigt att igen slå krokben på sina hjärnceller och lära sej alla "finesser" på en ny blogg. Tjaa,,men det får lov att gå:)

Då ska vi se hur det här börjar se ut, blir väl att ändra och lära sej efterhand, men jag ska iallafall börja med att lägga in lite bilder från dagen i kärleks-blommornas värld... Härligt!
Imorgon fortsätter buketter och uppsättningar att tillverkas till alla hjärtans dag och då har jag hoppeligen mera i utbudet att kasta mej över. Tyvärr kom inte blom-bilen i tid idag så jag hade inte så mycket att välja på, annat än man tager vad man hafver...men inte illa det heller!:)
2 kommentarer:

 1. wordpress har också bra bloggverktyg, jag har både arbetsbloggen och min privata där

  men blogspot är säkert också bra, då du - så som du själv sa - lär dig finesserna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för supporten!:) Jo det ska säkert gå bra,,just nu sitter jag och grunnar var och hur jag ska få in bloggar jag följer...hmmm...

   Radera