Summa sidvisningar

Välkommen till Hobby-hoppan!

Titta in, jag hoppas jag ger nån lite inspiration, ideér och glädje
Skratt och lite allvar, hobby, jobb och fritid i en salig röra :)

onsdag 11 april 2012

hobby-hoppan på G :)

Minsann,, nu vet hon inte vilken fot hon ska stå på, eller vilken hand hon ska hålla penseln i! Tror knappt hon vet vad hon håller på med, för ena minuten är hon i växthuset och "tjyvar", andra minuten målar hon på ett skåp och tredje står hon i hallen uppkapplad på en pall och målar upp åt väggarna för att fjärde minuten virvla runt på vinden och försöka få till ett hobbyrum med symaskinen lätt tillgänglig för gardintyget som kom idag och ska sys....pööööhhh!! Men nu tog hon kväll :)

Jag fick åtminstone en byrå färdigmålad idag, ingen text eller annat på den än åtminstone. Få se vad och om det blir nåt sånt.

Första motivet i operation Hallkladd blev också klart, nu klurar jag på nästa. Ska bli nån välkomsttext av nåt slag ovanför köksvalvet,,,och ett och annat som ligger och gror i skallen. Ska se hur långt tålamodet räcker.

Men som sagt, blomman på plats och så här blev den:

2 kommentarer:

  1. Sååå fiiint! Och vilka fina färger! Har du lust att sedan någon gång koma och skriva en tre ord lång text ovanför pardörren (bakom "välkommen" texten)? Sköt om er! <3 :)

    SvaraRadera
  2. Tack Sanja!! Jojjo,,det kan jag nog! Och så var det väl nån korrigering över dörrlisten också? Vi höres och syns, så nyfiken nu om det börjar bli klart i Lyckobo!!:)) kramis!

    SvaraRadera