Summa sidvisningar

Välkommen till Hobby-hoppan!

Titta in, jag hoppas jag ger nån lite inspiration, ideér och glädje
Skratt och lite allvar, hobby, jobb och fritid i en salig röra :)

söndag 1 april 2012

1 april...

...och man har i vanlig ordning gått på alla aprilskämt... 3 ggr hittills och kommer det mera idag så går jag säkert på det också! Lättlurad som få och sväljer allt med hull och hår!:)

Soli med dotter o fästman var hit idag med en möbel som hon ska ha målad och vi fick en trevlig kaffestund medan snön vräkte ner där ute. Det hann tack och lov lugna ner sej innan dom åkte hem, det här var verkligen ett bakslag för våren. Men våren är hur som helst på gång, ingenting kan ändra på det!

Igår var lillgubben Elliot och hälsade på mormor med sin moster Lina. Jag hade köpt såpbubblor som vi tog fram efter maten. Och det var en höjdare!! Tänk att man själv ser såpbubblor med nya ögon när man ser hur en liten kille förundras och skrattar sej halvt fördärvad över sitt livs första såpbubblor!!
Vi hade också köpt en liten trehjuling som polarn skruvade ihop medan han var här så han skulle få testa, men se det var inte ett dugg intressant! Men såpbubblorna var desto mera intressant. Där ser man, det ligger inte i pengar, utan i upplevelsen. Den inställningen borde vi få behålla hela livet!


Jo, smutsig som en liten gris blir man ju när man e duktig och äter själv..så kanske man borde tvätta en maskin och hjälpa mommo lite :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar